Bokrea på dekis?

Så var det dags för årets bokrea, som av någon anledning har varit synnerligen anonym. Endast en annons i brevlådan, inget speciellt ”förpepp” och väl på plats i butiken kunde jag vandra helt fritt utan konkurrens av vilt stirrande bokälskare. Jag minns min barndoms bokreor som något av en folkfest med inslag av slagfält, men nu tycks det tryckta ordet vara hotat på allvar. Eller är det bara jag som inte varit tillräckligt uppmärksam? Mi verkar ha haft samma upplevelse som jag.

Själv blir jag tvungen att presentera det ynkligaste rearesultatet någonsin, endast 7 st böcker!

 

Detta inlägg är publicerat under Allmänt och märkt , av Erica. Bokmärk permalänken.

Om Erica

Namn: Erica

Roll: Bloggskribent

Ålder: 26

Om mig: Är ursprungligen från Gävle men flyttade till Stockholm för några år sedan då jag började plugga. Studierna tar ganska mycket tid men jag försöker klämma in en skönlitterär bok så ofta jag kan. Började läsa deckare på allvar när jag gick i 4an och har sedan dess hållit fast vid att Agatha Christie är "the queen of crime". Favorit bland deckarförfattare: Agatha Christie och Reginald Hill

Gillar framför allt denna typ av deckare: Pusseldeckare