Billiga julklappstips 2009

Förra året skrev jag ett inlägg med billiga julklappstips, tänkte försöka mig på samma sak i år.

Förra gången riktade jag in mig på julklappar till mina syskonbarn. I år har de dock inte varit snälla så det blir inga klappar till dem 😉 Skämt åsido, för att variera mig lite tänkte jag i år istället komma med julklapptips till släkt och vänner som bor långt bort…

.

Pocketogram.se

Varför inte ge bort en pocket (skickas i presentförpackning) i jul  99:- ?

.

En MP3 ljudbok

Finns för nedladdning på bland annat Adlibris.se. Finns flera bra svenska deckare för 96:-

.

Spionpenna

SpionpennaOkej denna är inte direkt billig, men den väcker habegär! 🙂 Har ingen som helst nytta för en sådan här, men jag VILL HA! 🙂 599:- +frakt 69:- på Teknikmagasinet.

.

Classics

classicsTill alla iPhone/iPod touch ägare som kan engelska är Classicsappen en perfekt julklapp! För endast 22:- ger du bort ett e-bok program fullspäckad med gamla klassiker som t ex:

The Odyssy, The Wonderful Wizard of Oz, Hound of the Baskervilles och Paradise Lost och många fler… (iTunes Store)

.

.

.


Detta inlägg är publicerat under Allmänt och märkt av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.