Bekymren med att plugga utomhus

OK, dags för dagens lyxproblem: Erica och jag brukar plugga ihop. Oftast sitter vi på universitetet och efter lunch brukar vi bryta för en promenad nere i Brunnsviken eller i Bergianska trädgården, vilket är trevligt. Ibland försöker vi också plugga i Bergianska. Det börjar alltid bra (se bilden ovan med mina prydliga(?) anteckningar), men på något sätt slutar det varje gång med att vi ligger och läser varsin skönlitterär bok på någon brygga i solen (se bilden på sommarsöta Erica nedan som börjat på Ian Rankins Öppet Hus). Inte helt effektivt. Men trevligt är det.. 😉

9 svar på ”Bekymren med att plugga utomhus

  1. Ljuva studietid… suck att behöva sitta på ett kontor där man förväntas jobba hela tiden…

  2. Efter 25 år sedan studierna avslutats kan jag säga att det hade varit roligt och lite fritt att få sätta sig bland böcker och tentor igen! Jag har ett diffust minne av att jag inbillade mig att det var jobb och ”vuxenliv” efter studierna som skulle innebära ”friheten”, gräset är väl alltid grönare…haha…

  3. Suck, så ni menar att det inte blir bättre än så här?;) Ja Jessica, då är det väl bara att vi börjar njuta av tillvaron 🙂

  4. Det sägs ge bättre studieresultat om man besöker en park eller naturområde innan en tenta. Lycka till med studierna.
    Ann

  5. Synd att jag inte hade den informationen tidigare. Jag har suttit instängd på rummet tre dagar i sträck nu och slitit med en hemtenta…

Kommentarer är stängda.