Årets deckare: Erica

En bok som skiljer sig från mängden

Liksom Joachim har jag läst ovanligt många bra böcker under 2011 och valet står mellan 3-4 böcker som alla varit värdiga titeln ”årets bok”.

Den bok som jag till sist fastnade för var dock Christoffer Carlssons ”Den enögde kaninen”. Anledningen? Den stack helt enkelt ut från mängden och det är en sådan där berättelse som jag kommer på mig själv med att sitta och fundera över då och då.

Julklappstips

Jag kan rekommendera den här boken till den som uppskattar en härligt gnagande stämning, ett fängslande språk och en berättelse som stannar kvar långt efter sista sidan.

Tidigare på Deckarhuset

Ericas recension…

 

Detta inlägg är publicerat under Allmänt och märkt av Erica. Bokmärk permalänken.

Om Erica

Namn: Erica

Roll: Bloggskribent

Ålder: 26

Om mig: Är ursprungligen från Gävle men flyttade till Stockholm för några år sedan då jag började plugga. Studierna tar ganska mycket tid men jag försöker klämma in en skönlitterär bok så ofta jag kan. Började läsa deckare på allvar när jag gick i 4an och har sedan dess hållit fast vid att Agatha Christie är "the queen of crime". Favorit bland deckarförfattare: Agatha Christie och Reginald Hill

Gillar framför allt denna typ av deckare: Pusseldeckare