Årets deckare 2010: Joachim

Lite tidigare än beräknat, men då Geim av Anders de la Motte vann Svenska deckarakademins debutantpris för 2010 igår, så presenterar jag den bästa deckaren jag läst under året redan nu 🙂

.

Julklappstips

Geim är en extremt lättläst och fartfylld thriller, utan några som helst transportsträckor. Hade inte min pappa redan läst den (för att min mamma satt den i hans händer), så hade han mycket väl kunnat fått den av mig i julklapp!

.

Recensioner

Joachim om Geim…

Nina om Geim…

Linda om Geim…

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.

6 svar på ”Årets deckare 2010: Joachim

  1. På min önskelista nu! Frugan läste den och tyckte den var helt okej, men hon lånade den så jag har inte fått en chans att läsa den. Hört väldigt mycket bra om den.

  2. Paperback: Gör det! 🙂
    Lasse: Håller med dig!
    Ulf: Vill inte överhajpa den, då är det lätt att du blir besviken, men den är verkligen väldigt underhållande och fart fylld!

  3. Jag fick den för flera veckor sedan men sedan blev den liggande orörd. Läste att den blev prisad i lördags och tog upp den i söndags. Redan utläst. Skitbra spänningsroman!
    Var tvungen att googla den när jag hade läst ut den, det var så jag hittade den här sajten.

  4. Pingback: Deckarhuset.se » Julklappstips 2010

Kommentarer är stängda.