Äntligen lördag!

Sedan några veckor tillbaks sänds den amerikanska Tv serien ”Suits” på SVT 1 klockan 22.30.

Mike Ross är den smarta killen som hoppade av college, tog den lätta vägen och hamnade i trubbel. Av misstag hamnar han i en narkotikahärva och då han flyr från skurkarna springer han rakt in i en anställningsintervju hos stjärnadvokaten Harvey Specter. Det låter en smula osannolikt, och än mer osannolikt är att Harvey anställer Mike, som aldrig tagit juristexamen. Mike anställs på den flotta New York-byrån där han lär sig att med ett polerat yttre, några lögner och ett fotografiskt minne kan man komma rätt långt.

Det handlar om livet som underhuggare på en byrå, kryddat med lite romantik, en nemesis eller två och den klassiska ingrediensen att få klienten friad till varje pris – oavsett skuld.

Det låter som en rätt ytlig och banal serie, men jag är helt såld! De kvicka kommentarerna och den fantastiska intro-musiken gör mig glad och får mig att längta till nästa lördag.

Missa inte!

 

 

Detta inlägg är publicerat under Film/Tv och märkt , , , av Erica. Bokmärk permalänken.

Om Erica

Namn: Erica

Roll: Bloggskribent

Ålder: 26

Om mig: Är ursprungligen från Gävle men flyttade till Stockholm för några år sedan då jag började plugga. Studierna tar ganska mycket tid men jag försöker klämma in en skönlitterär bok så ofta jag kan. Började läsa deckare på allvar när jag gick i 4an och har sedan dess hållit fast vid att Agatha Christie är "the queen of crime". Favorit bland deckarförfattare: Agatha Christie och Reginald Hill

Gillar framför allt denna typ av deckare: Pusseldeckare