Ännu mera Liza… men denna gång handlar det ej om Gömda…

Klockan har precis passerat midnatt. Det visas inget bra på teve och för att göra saker och ting ännu värre har jag ingen påbörjad bok att ta till, det är bra illa det.

Vad hittar jag då i ”skåpet där jag lägger en massa saker som jag en dag ska ta hand om”? Jo, Liza Marklunds senaste deckare ”En plats i solen” (den borde nog ha döpts till En plats i stolen istället (och nej, jag har inte hittat på det dåliga skämtet själv. Jag stal det från en annan blogg *skratt*)) Fick den i födelsedagspresent av Jessica och har inte haft tillfälle att läsa den ännu. Helt perfekt! Känns ju till och med lite moderiktigt att läsa Marklund just nu… I ett pro-Liza sällskap ses man troligtvis som något av en hjälte om man säger att man precis påbörjat en Marklund-deckare och på detta sätt visar sitt stöd. I ett anti-Liza sällskap ses man troligtvis också som en hjälte, här antas man dock läsa boken för att hitta mera skit 😉

Detta inlägg är publicerat under Böcker av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.