Vinn biljetter till Deckarskolan!

Om två veckor kör Deckarfestivalen i gång. En av aktiviteterna i år är en deckarskola. Vår svenska deckardrottning Sofie Sarenbrant är på plats och kommer att lära ut massor med skrivtips. Via video kommer även den amerikanska bästsäljande romaceförfattarinnan Veronica Wolff komma med tips om hur man skriver en bra kärleksscen (hon kommer även få den väldigt ”svenska frågan” om hur man undviker traditionella könsroller… är det något man tänker på även i USA?)

Vi kommer även ha juridisk expertis som berättar om det svenska rättssystemet. Vad är en nämndeman? Har vi en jury? är exempel på frågor som kommer besvaras.

 

Tävla och vinn biljetter för två!

Nu har du chansen att vinna två biljetter till deckarskolan! OBS! att detta evenemang tar plats på Stockholms Universitet (Juristernas hus) Söndagen den 26 maj klockan 11:30, så om du inte befinner dig i Stockholm då är detta inte en tävling för dig.

Allt du behöver göra för att vinna är att tipsa om en riktigt bra deckare. Skicka ditt tips samt din adress till tavling@deckarhuset.se senast den 16:e maj.