Ut på äventyr!

Japp, då var det dags. Jag har packat ryggsäcken, lagt ner några böcker och laddat mobilen med ljudbok av Stieg Larsson (ja, jag skäms att erkänna att jag fortfarande inte läst böckerna…) Nu bär det av till Thailand! Nästa deckarrapport kommer från betydligt varmare breddgrader!

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Erica. Bokmärk permalänken.

Om Erica

Namn: Erica

Roll: Bloggskribent

Ålder: 26

Om mig: Är ursprungligen från Gävle men flyttade till Stockholm för några år sedan då jag började plugga. Studierna tar ganska mycket tid men jag försöker klämma in en skönlitterär bok så ofta jag kan. Började läsa deckare på allvar när jag gick i 4an och har sedan dess hållit fast vid att Agatha Christie är "the queen of crime". Favorit bland deckarförfattare: Agatha Christie och Reginald Hill

Gillar framför allt denna typ av deckare: Pusseldeckare

2 svar på ”Ut på äventyr!

  1. Åh! Underbart!! Du, OM du kommer till en bokhandel där borta, kan du inte köpa mig en ungdomsbok för pojke ca 12 år på thailändska…? Vi har några fadderbarn runt om i världen, bl a i Thailand, och man måste ju odla läsintresset! Maila mig så sätter jag in pengar till dig! / Mi

  2. rackarns! jag läste inte ditt inlägg förrän idag, och nu är jag på väg att lämna thailand. Var in å snokade i en bokhandel igår. Så synd! du är inte intresserad av böcker från malaysia eller singapore? Det är dit jag är på väg nu…

Kommentarer är stängda.