Nyfiken i New York.

Är för närvarande i det stora äpplet. Kan därför inte skriva långa inlägg. Kan meddela att det finns böcker även här. Och regn. Har efter 6 försök äntligen fått tag på en iPad. Ser i likhet med Joachim den nya digitala framtiden an med tillförsikt. Slut på meddelandet.

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Erica. Bokmärk permalänken.

Om Erica

Namn: Erica

Roll: Bloggskribent

Ålder: 26

Om mig: Är ursprungligen från Gävle men flyttade till Stockholm för några år sedan då jag började plugga. Studierna tar ganska mycket tid men jag försöker klämma in en skönlitterär bok så ofta jag kan. Började läsa deckare på allvar när jag gick i 4an och har sedan dess hållit fast vid att Agatha Christie är "the queen of crime". Favorit bland deckarförfattare: Agatha Christie och Reginald Hill

Gillar framför allt denna typ av deckare: Pusseldeckare