Minimalistisk bokförvaring

Ny lägenhet med större yta innebar att sängen inte längre behövde stå inträngd mot väggen. Det innebar också att vi hade möjlighet att låta våra bokhögar flytta upp från damråttorna på golvet till ett varsitt sängbord.

Vi har dock haft vissa svårigheter att enas om hur ett snyggt och funktionellt sängbord egentligen ska se ut, så vi funderade: Vad behöver man ett sängbord till?

Böcker! Något annat? Nä, inte egentligen.

Vi skaffade därför en varsin ”osynlig hylla” och lät böckerna bli våra sängbord…

 

Vi har också drabbats av ett tydligt fall av ”din sida – min sida”, där min sida är fylld av deckare medan hans sida mestadels innehåller obegriplig IT-tjossan. Notera dock den översta boken – en liten del av min sida har lyckats smyga sig över till hans sida.

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av Erica. Bokmärk permalänken.

Om Erica

Namn: Erica

Roll: Bloggskribent

Ålder: 26

Om mig: Är ursprungligen från Gävle men flyttade till Stockholm för några år sedan då jag började plugga. Studierna tar ganska mycket tid men jag försöker klämma in en skönlitterär bok så ofta jag kan. Började läsa deckare på allvar när jag gick i 4an och har sedan dess hållit fast vid att Agatha Christie är "the queen of crime". Favorit bland deckarförfattare: Agatha Christie och Reginald Hill

Gillar framför allt denna typ av deckare: Pusseldeckare