Mer Wasp på bio…

fslme

Idag har ju Flickan som lekte med elden premiär. Jag sitter nu och velar om jag ska se den på bio eller vänta tills den släpps på DVD… Jag tyckte å ena sida att första filmen var mycket bättre på DVD än på bioduken, men å andra sidan vill jag ju se filmen NU! inte om X antal månader…

…livet är fullt av svåra beslut 😉

Detta inlägg är publicerat under Film/Tv av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.