Läsning på terrassen – summer edition

I vintras visade jag upp vår snöklädda terrass. Då kändes det som om vi aldrig någonsin skulle lyckas gräva fram någon uteplats från snömassorna. Men så en varm vårdag då jag tittade ut genom fönstret hade allting smält. Otroligt!

I mitt tidigare inlägg skrev jag någonting om att jag önskade en lummig terrass som skulle bjuda in till massor av skön semesterläsning. Sedan dess har jag fått lära mig vad blommor och blad kostar, och särskilt lummigt blev det kanske inte. Däremot har det blivit en hel del böcker lästa här ute under varma sommardagar.

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Erica. Bokmärk permalänken.

Om Erica

Namn: Erica

Roll: Bloggskribent

Ålder: 26

Om mig: Är ursprungligen från Gävle men flyttade till Stockholm för några år sedan då jag började plugga. Studierna tar ganska mycket tid men jag försöker klämma in en skönlitterär bok så ofta jag kan. Började läsa deckare på allvar när jag gick i 4an och har sedan dess hållit fast vid att Agatha Christie är "the queen of crime". Favorit bland deckarförfattare: Agatha Christie och Reginald Hill

Gillar framför allt denna typ av deckare: Pusseldeckare