Kommer e-boken ”på riktigt” ikväll?

Creation

Ikväll runt kl. 19.00 svensk tid kommer Apple att introducera vad de själva kallar sin senaste ”kreation”. Enligt i stort sätt alla rykten är det en tablet/läsplatt som kommer presenteras.

Kommer detta innebära att e-boken/e-magasin nu kommer slå stort? Apple var långt ifrån först med att släppa en digital musikspelare, men det var inte förrän iPoden (och internetaffären iTunes) kom som marknaden tog fart. Apple var inte heller först med att släppa en smartphone, men de tog verkligen mobilmarknanden till en helt ny nivå med sin iPhone (och den mobila affären App Store). Både tablets och läsplattor har funnits länge, men frågan är nu om Apple kommer förändra marknaden för dessa också?! Ikväll får vi en del av svaret. Spännande 🙂

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.