Knappt jag vågar erkänna det…

Igår var en väldigt slö dag… kvällen blev inte mycket bättre den heller utan det blev hämtpizza och vin som förtärdes framför teven (tjusigt värre).

Som pricken över i:t fanns det absolut INGET vettigt att titta på, jag menar verkligen INGET!!! Till slut hamnade vi mitt i en film på… vågar knappt säga kanalens namn… Hallmark *skratt*

Filmen visade sig vara en deckare med Justine Bateman (ni minns henne kanske som Mallory i Family Ties) i huvudrollen. Vilken kalkonrulle! Det var verkligen länge sedan jag såg något såååå dåligt (…att det faktiskt blev omöjligt att sluta att titta).

Om ni vill se en fascinerande dålig film så tycker jag verkligen ni ska hålla ögonen öppna för The Hollywood Mom´s Mystery på Hallmark (den lär säkerligen visas åtminstone 100 gånger till i vår.)

Detta inlägg är publicerat under Film/Tv av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.