Julklappstips: Agent – Kalle ser rött

I dag är det bara 10 dagar kvar till Julafton! Så jag tänkte bjuda på ett tips till presenten i julstrumpan. 

Under hela mellanstadiet (och även in på åren i högstadiet om jag minns rätt) prenumererade jag på Kalle Anka. Varje fredag bokstavligt talat sprang jag hem från skolan. När jag kom hem fixade jag i ordning ett par mackor och ett stort glas O’Boy för att sedan slänga mig i soffan och läsa tidningen. Favoritserierna var Musse-mysterierna som dök upp med jämna mellanrum. 

Nu har Kalle Anka pocket Special kommit med ett agent-nummer, 512 sidor av spännande agent/deckar/thriller/mysterier -serier!

Har du barn i mellanstadiet så ge dem denna i Julstrumpan så håller de sig garanterat sysselsatta enda fram till tomten kommer!   

 

Finns bl.a. på CDON… 

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.