3 svar på ”Jag ska bara till Google och köpa lite deckare…

 1. Både spännande och läskigt. Att Google ger sig in i leken kommer säkerligen snabba på utvecklingen vilket är trevligt. Det är dock lite läskigt att Google bara blir större och större…

 2. Google Books har varit inne på min blogg typ 2ggr/dygn det senaste halvåret. Vet inte vad för info de sökt men de vill väl kolla vad man läser för böcker.

 3. Tja, vad ska man tycka och tänka om det? Google är ensam men gigantiskt stark och det kan bli som det brukar, att de breder ut sig på andras bekostnad eller också kan det bli till stor fördel för kunderna. Som sagt det återstår att se.

  Att omvandla en bok till e-bok kostar inte mycket om man jämför med pappersupplagor men hur ska man kunna sticka ut i mängden? Redan idag finns det miljoner titlar i världen och om du är nyfiken på en ny författare hur hitta honom/henne?

  Reklam, ja just det reklam och då tar Google betalt och då är det återigen de stora som kan betala för att synas. Alltså tillbaka till ruta ett…

  Men inte deppa! Vi har nätet och genom detta underbara system får vi tack vare Er Deckarhuset och även andra reda på väldigt mycket mer än vad de stora spottar ur sig i parti och minut.

  Hälsar
  Ramona

Kommentarer är stängda.