Hypnotisören…

HypnotisörenHar precis gett mig i kast med ”Lars Keplers” Hypnotisören. Har inte kommit särskilt långt, men jag vet det tusan om jag gillar berättarstilen.Tycker boken känns lite stel och uppstyltad så här långt :/

Förhoppningsvis vänder det snart!?

Detta inlägg är publicerat under Böcker av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.

5 svar på ”Hypnotisören…

  1. Jag har försökt två gånger, en med att lyssna och en att läsa, men jag pallar inte.
    Årets flopp, om du frågar mig.

  2. Måste erkänna att jag hade väldigt höga förväntningar på den här boken. På pappret lät det som en helt perfekt bok för mig.
    Tror fortfarande att jag kan gilla handlingen, det är bara sättet den är skriven på som jag inte vet om jag kan ”vänja” mig vid…

  3. Jag gillar början av boken skarpt, både innehåll och hur den är skriven. Men på mitten är det nästan hundra sidor som utspelar sig tio år tidigare.. Det tog väldigt lång tid för mig att ta mig igenom dom sidorna..

  4. Pingback: Deckarhuset.se » Upprättelse för Hypnotisören

Kommentarer är stängda.