Hon är lite cool…

Man kan ha många åsikter om Liza Marklund… Men även de värsta av hennes kritiker måste väl ändå erkänna att hon är lite cool!? Läs hennes senaste inlägg i Gömda-debatten på DN

Det enda jag inte gillar är att hon vinklat det lite åt ”männen vill åt mig hållet”. De värsta påhoppen på henne har ju kommit ifrån bloggare (och då oftast kvinnliga sådana).

Det jag gillar är dock hur hon lyckas visa hur uppenbart ogenomtänkta många av de senaste påhoppen har varit. Många verkar ha blivit så upphetsade över chansen säga något elakt om henne att de inte brytt sig om att kontrollera sina påståenden.

Nu är jag förresten nästan säker… Något av hela den här soppan kommer definitivt komma med i hennes nästa deckare.

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.