Här om dagen var det en uppsexad Sherlock, i dag går turen till Miss Marple

För ett par dagar sedan skrev jag om ”Sherlock – Case of Evil” från 2002, där filmskaparna presenterade en uppsexad version av Holmes.

I dag går det att läsa i Aftonbladet att Disney ska ta Miss Marple till vita duken igen och att även hon kommer bli rejält upphottat, hon kommer nämligen spelas av Jennifer Garner!?

Jag vet inte vad jag tycker om det alltså…

Enligt samma tidning är dock manuset skrivet av Mark Frost (han skapade Twin Peaks tillsammans med David Lynch) och handlingen kommer utspelas i nutid. Det låter ju onekligen mer spännande 🙂

 

 

 

Detta inlägg är publicerat under Film/Tv av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.

11 svar på ”Här om dagen var det en uppsexad Sherlock, i dag går turen till Miss Marple

 1. Jag fattar inte hur de ska lyckas få Jennifer Garner att framstå som en trovärdig ”evig Miss” om den nu dessutom utspelar sig i nutid…

 2. Modernisering är väl ok, men en sexigare och yngre miss M? Det hår ju inte! Hur ska man få in över 60 års livserfarenhet i en 30 åring?

 3. Erica: Det får man inte.. Istället har de ersatt ca 30 års erfarenhet med ett par snygga ben 😉
  Det blir ju 15 år per ben och det låter väl rimligt…

 4. Hon är läcker! De kommer locka helt nya besökare, blir en film som jag själv skulle kunna se nu.

 5. Johan: Kan säkert locka en och annan ny besökare, men jag vet ändå inte…
  Hmmm… Jag undrar om de kommer försöka sälja henne som den riktiga Miss Marple eller om de skapar en ny Marple som är en avlägsen släkting eller nått.

  Jag har väldigt svårt att se den ”riktiga” Marple som en supersnygg kvinna som både pratar i mobiltelefon och googlar på nätet 😉 Fast de två sistnämnda sakerna gick för Holmes också till dess att jag såg BBC:s Holmes…

 6. En sexig Miss Marple, tja inte mig emot. Men det blir ju inte Marple då, inte på riktigt.

Kommentarer är stängda.