Har du författardrömmar? Då föreslår jag att du skaffar Ommwriter!

Ommwriter

Har du författardrömmar, men aldrig riktigt kommit till skott? Om du har en Mac föreslår jag att du skaffar Ommwriter, det är en extremt underlig ordbehandlare som verkligen väcker upp ens skaparglädje!

Du skriver din text på en snöig bakgrundsbild ackompanjerad av väldigt avslappnande bakgrundsmusik. Alla dina knapptryckningar ger dessutom upplopp till ljudeffekter. Det hela kanske låter knasigt, men det är verkligen otroligt läckert!

och det bästa av allt…. Det är gratis! 🙂

Programmet har dock en nackdel… den har ingen inbyggd rättstavning. Men du kan alltid spara ditt verk som en textfil och öppna upp den i Word eller liknande för redigering.

Klicka här för att hämta Ommwriter (du kommer behöva registrera din e-post adress)

Tack till feber.se för tipset 🙂

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.