Glad Påsk!

Jag tänker spendera påsken ihop med Elly Griffiths senaste bok ”Huset vid havets slut” och en massa godis.

Hur firar ni påsk?

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Erica. Bokmärk permalänken.

Om Erica

Namn: Erica

Roll: Bloggskribent

Ålder: 26

Om mig: Är ursprungligen från Gävle men flyttade till Stockholm för några år sedan då jag började plugga. Studierna tar ganska mycket tid men jag försöker klämma in en skönlitterär bok så ofta jag kan. Började läsa deckare på allvar när jag gick i 4an och har sedan dess hållit fast vid att Agatha Christie är "the queen of crime". Favorit bland deckarförfattare: Agatha Christie och Reginald Hill

Gillar framför allt denna typ av deckare: Pusseldeckare

4 svar på ”Glad Påsk!

  1. Jag firar påsk på landet. Läste nyss ut Sjöjungfrun och det var när jag googlade den som jag hittade den här sidan. Påsk och deckare hör ihop! Ta efter Norge, Sverige.

  2. Min påsk blir både deckarfri och bokfri. Så många barn i huset att det är omöjligt att ens höra sina egna tankar 😉

  3. Jag tänkte fira påsk genom att besöka Jessica Fletcher’s hus i ”Cabot Cove” 🙂

  4. Jag läste Elly Griffiths senaste bok tidigare och började sedan läsa om de två första i serien. Under påskdagen läste jag Viveca Stens nya deckare.

Kommentarer är stängda.