Förvarning: Imorgon tänker jag börja klaga!

Sitter i skrivande stund och är såååå fruktansvärt irriterad… Har precis läst två mycket långa uppsatser om Internet och hur dess expansion har påverkat oss alla… Då särskilt företag som inte lyckats hänga med i utvecklingen.

Jag är kanske korkad, men jag trodde verkligen att vi hade lärt oss något under de senaste åren… men det har vi tydligen inte för nu är det på väg att hända igen… Så imorgon tänker jag börja klaga! 🙂

 

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.