Fick precis mejl från en lärare som undrade om det var jag som hade fuskat…

…Han hade nämligen fått in en bokrecension från en elev som visade sig vara i det närmaste identisk med en som jag hade skrivit (det skilde 17 ord). Så läraren ville försäkra sig om att det inte var jag som hade kopierat eleven 😉 

Nä, jag lovar. Jag bryter mig inte in i skolor för att stjäla recensioner. 

 

(Får väl ta det som en komplimang att läraren tyckte att recensionen var ”aningen för bra för en av mina åttondeklassare” och därför börjat googla den.)

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.