12 svar på ”Enkät: Senaste deckaren du såg

 1. 1) Var faktiskt ingen regelrätt deckare… utan ett Star Trek TNG avsnitt med Sherlock Holmes tema (detta avsnitt (Lonely Among Us) var det första av en hel rad avsnitt som kretsar kring Sherlock Holmes. Läs mer här: http://memory-alpha.org/en/wiki/Sherlock_Holmes )

  2) Ett mystiskt energimoln ställer till problem.

  3) 3,5

  4) Nope… Ganska omöjligt då ”lösningen” kan vara väldigt fantasifull 🙂

 2. Isprinsessan

  Mord i fjällbacka

  Betyg 1,5

  Ja, fast jag har läst boken 🙂

 3. Ett Inspector Lewis avsnitt

  En aktivist för gay-rättigheter mördas…

  Betyg 4

  Ja, men det var precis innan det avslöjades.

 4. Änglar och demoner

  Religion, symboler och präster på hugget 😉

  3

  Ja, har både läst boken och sett filmen tidigare.

 5. Den sista deckaren (eller snarare Thriller) jag såg var Gone, Baby, Gone. Den får en trea i betyg och eftersom jag nyligen har läst boken så visste jag redan vem mördaren var. Brukar dock endast i undantagsfall lyckas lista ut vem mördaren är innan det avslöjas.

 6. Jag såg Kommissarie Gently igår (söndag). Jag har prisat den förut och måste prisa den igen den får en 4,8. Jag kunde lista ut det mesta efterhand så det blev ingen superöveraskning men i den här serien är inte det det viktigaste. Igår handlade det om barn som utnyttjas. Det blir så mycket läskigare eftersom det är 60-tal och pedofili var tabu på den tiden.

 7. 1. Gårdagens avsnitt av Damernas detektivbyrå. Jag är glad att den går som serie så jag slipper läsa dom 🙂

  2. Tre mysterier där två visade sig hänga ihop, som de ofta brukar göra vad jag har förstått. Lite familjeproblem, lite elfenbenssmuggling och lite märkliga dödsfall på ett sjukhus.

  3. 4

  5. Nej, det var inte riktigt vad jag ville heller. Mysig söndagsunderhållning var det ändå.

 8. 1) Morden i Midsomer igår kväll.

  2) En kvina som går i sömnen tror att hon gjort sig skyldig till två mord.

  3) 3.

  4) Inte riktigt, det enda jag var säker på var att det inte var kvinnan som var mördaren.

 9. Sherlock Holmes
  Kan jag inte säga, vill inte förstöra för de som inte sett den ännu
  5!!!
  Både ja och nej 🙂

 10. The Usual Suspects

  Massa kriminella hittas döda på en sprängd båt, och vem är Keyser Soze?

  5!

  Absolut inte, hade inte en aning..

Kommentarer är stängda.