Deckarhusets Julkalender 2016

julkalender

Ladda ned julkrysset här! Luckorna med ledtrådarna publiceras löpande i bloggen!

I år kör vi med ett julkryss! Varje dag kommer vi ha en lucka med en ledtråd till ett ord i krysset. Vi kommer att ha två tävlingar där två signerade bokpaket är vinsten (värde ca 500:- styck)

Tävling nummer 1

För att vara med och tävla i tävling nummer 1 behöver du fem gånger, samma dag som luckan kommer upp, skicka rätt svar till tavling(a)deckarhuset.se. Skriv ”Lucka” och dess nummer i ämnesraden (exempelvis Lucka 5 om det är den femte december). Vi behöver alltså ha dit svar samma dag som luckan publicerats. Se till att samtliga svar är skicka från samma e-postadress. Du får skicka ett svar varje dag om du vill. Det blir inga minuspoäng om du svarar fel, men minst 5 svar måste vara rätt. I ett av dina svar behöver du även tipsa om en bra deckare att ge bort i julklapp. Om flera personer skickar in rätt svar 5 gånger så kommer en jury utse vinnaren baserat på motiveringen till ditt tips. Du behöver bara ha med julklappstipset en gång.

 

Tävling nummer 2

För att vara med i tävling nummer två behöver du lösa hela krysset. Ta ett foto på det och mejla det till tavling(a)deckarhuset.se senast vid midnatt på nyårsafton. Du behöver även skicka med ett bra nyårslöfte. Om flera personer skickar in ett fullständigt julkryss så kommer en jury utse vinnaren baserat på motiveringen till ditt nyårslöfte.

 

Ladda ned julkrysset här! Luckorna med ledtrådarna publiceras löpande i bloggen!