Deckarhuset 4 år! Vinn 19 deckare!

Fyra år!

Deckarhuset blev alltså en trotsig 4-åring i dag. 1970 inlägg har det hunnit bli under dessa år. Jössös!

Lite drygt ett år efter det att Deckarhuset skapades, närmare bestämt den 15:e November 2009, kom även TheCrimeHouse.com till (även om den tjuvstartade lite innan). Där har vi till dagens datum hunnit publicera 361 inlägg.

Många inlägg blir det.

 

Gästförfattare

Nu under augusti har 19 deckarförfattare gästspelat här på Deckarhuset. Under alla dagar som vi har haft en gästförfattare har vi även haft en tävling där man kunnat vinna en bok av den aktuella författaren (de tävlingarna är fortfarande pågående, de avslutas den 31 augusti. Så om du inte redan har skickat in ett bidrag till dem så är det bara att leta dig ned i bloggflödet för att hitta dem).

 

Stor tävling!

Vi tänkte avsluta vårt födelsedagsfirande med en stor tävling. Denna gång kommer en lycklig vinnare kamma hem en deckare av var och en av våra gästförfattare. Alltså hela 19 stycken! 

Hur tävlar man?

För att vara med och tävla behöver du skicka in ett foto på dig själv där du visar hur glad just du skulle bli om du vann! Är du blyg? Inga problem, var lite kreativ! 😉

Skicka bilden och din postadress till tavling(a)deckarhuset.se senast den 31 augusti.

OBS! Att du genom att delta i denna tävling ger Deckarhuset/TheCrimeHouse rätt att publicera bilden.

Vinnaren kommer meddelas någon gång i september. Vänligen observera att författarna/förlagen själva kommer skicka ut böckerna. Det kommer alltså komma uppdelade i många små packet. Vi kan därför inte ge ett exakt datum för när vinsterna skickas ut. Läs våra fullständiga tävlingsregler här…

 

Tillsist…

Ett stort tack till alla våra gästförfattare! Ni har varit otroligt generösa som både tagit er tid att göra ett inlägg och skänkt böcker till tävlingarna! 

…och så ett stort tack till alla er som besöker oss! Deckarhuset har Sveriges absolut trevligaste besökare!