Deckarhuset 1år: Jessica

Vad är det roligaste du har varit med om under Deckarhusets första år?

Jag minns av någon anledning när vi kom upp i 28 unika besökare på en och samma dag, och hur otroligt duktiga vi kände oss, haha! Då tyckte vi att det var helt otroligt – i den siffran måste det ju ingå några vi inte kände, tänkte vi.. 🙂

.

Vad är det sjukaste du varit med om?

Sjukt och sjukt, men första gången jag pratade med någon om Deckarhuset och personen i fråga sa: ”Ja, men den har jag ju sett!” kändes det helt overkligt. Det var på något sätt så absurt att tänka sig att folk faktiskt läser det vi skriver, jag lever i någon sorts illusion om att vi mest skriver för varandra, liksom…

.

Har du stiftat någon ny deckarbekantskap som du troligen inte skulle ha upptäckt om det inte hade varit för Deckarhuset?

Ja, Mi! Det var väldigt kul att träffas i verkliga livet, för det känns ju som man verkligen känner varandra trots att man nästan bara har nätkontakt. Och Simona från Chick lit-huset, som jag dock fortfarande inte har träffat – det måste vi absolut styra upp snart! 🙂

.

Vad tror du kommer hända med Deckarhuset under dess andra år i ”livet”?

Jag hoppas vi kommer att fortsätta utvecklas, det vore kul om Inblickarna blev lite mer frekventa. Det är svårt att säga, vi har utvecklats så enormt mycket mer än jag någonsin kunnat föreställa mig under det första året, därför känns det nästan omöjligt att sia om nästa.

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Jessica. Bokmärk permalänken.

Om Jessica

Namn: Jessica

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 29

Om mig: Pluggar, jobbar och bor i Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Bara en? Får nog bli Elizabeth George i så fall.

Gillar framför allt denna typ av deckare: Engelska deckare.