Dags för självrannsakan

Dags för bokrea!

Nu börjar årets stora händelse närma sig, bokrean står för dörren! För över en vecka sedan slog vissa av nätbokhandlarna upp portarna och började ta emot förhandsbeställningar. Jag blev så klart eld och lågor och började göra en lista på vilka böcker jag MÅSTE ha.

Mitt i detta euforiska arbete kom jag på mig själv. Men vänta nu, det var ju faktiskt bokrea förra året också… vad köpte jag då, och hur många har jag hunnit läsa?

Resultat

Efter en snabb titt i bokhyllan och en kontroll av förra årets kvitton kan jag konstatera att situationen ser ut som följer:

Det tredje tecknet av Yrsa Sigurdardottir – ej läst

The Gilded Seal av James Twining – ej läst

The rule of four av Ian Caldwell & Dustin Thomasson – ej läst

Alexandriakoden av Steve Berry – ej läst

Stilla vatten av Nigel McCrery – ej läst

Exodus Quest av Will Adams – ej läst

Kameleontens skugga av Minette Walters – ej läst

Mannen i sjön av Arnaldur Indridason – ej läst

Jack Uppskäraren : kriminalfall och legend av Glenn Lauritz Andersson – ej läst

Mörkrets makt av David Hewson – ej läst

Shakespeares hemlighet av Jennifer Lee Carrell – ej läst

Blodröd Våg av Rennie Airth – ej läst

Måntunneln av Jim Kelly – ej läst

Summa summarum

13 köpta böcker i förra årets rea, 13 olästa böcker från förra årets rea. Borde jag lära mig någonting av detta? Jag är inte särskilt skrockfull, men jag tror att det är säkrast att jag i år lägger mig på 14 eller fler…

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Erica. Bokmärk permalänken.

Om Erica

Namn: Erica

Roll: Bloggskribent

Ålder: 26

Om mig: Är ursprungligen från Gävle men flyttade till Stockholm för några år sedan då jag började plugga. Studierna tar ganska mycket tid men jag försöker klämma in en skönlitterär bok så ofta jag kan. Började läsa deckare på allvar när jag gick i 4an och har sedan dess hållit fast vid att Agatha Christie är "the queen of crime". Favorit bland deckarförfattare: Agatha Christie och Reginald Hill

Gillar framför allt denna typ av deckare: Pusseldeckare