Bomber och granater!

Ja, ni ser helt rätt. Jag har drabbats av en nostalgitripp.

Då jag var liten, runt 4-5 år gammal, tvingade jag min pappa att lyssna på Tintin så fort vi satt i bilen. Både han och jag kan berättelsrna om ”De sju kristallkulorna” och ”Enhörningens hemlighet” utantill. Det här var förmodligen min första kontakt med litteratur av mysterielösande karaktär och det är med stor glädje jag nu börjat samla på mig berättelserna om min gamla barndomsidol.

Då vi homestylade vår gamla lägenhet lät vi Tintin bli en viktig del av inredningen. Som ni ser fick han hedersplatsen 🙂

 

 

 

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Erica. Bokmärk permalänken.

Om Erica

Namn: Erica

Roll: Bloggskribent

Ålder: 26

Om mig: Är ursprungligen från Gävle men flyttade till Stockholm för några år sedan då jag började plugga. Studierna tar ganska mycket tid men jag försöker klämma in en skönlitterär bok så ofta jag kan. Började läsa deckare på allvar när jag gick i 4an och har sedan dess hållit fast vid att Agatha Christie är "the queen of crime". Favorit bland deckarförfattare: Agatha Christie och Reginald Hill

Gillar framför allt denna typ av deckare: Pusseldeckare