Åsa+Rebecka = Max 6

SvD har en miniintervju med Åsa Larsson som ligger ute på deras sajt. Det fick mig att med lite dåligt samvete snegla över på högen av böcker som jag har införskaffat men av en eller annan anledning inte kommit för mig att läsa ännu… Solstorm, Åsas debutroman, ligger i den högen… men jag lovar -innan jul ska högen ha avverkats! 🙂

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.