Äntligen: Romaner om Brott

Jag har tänkt på det länge, att jag skulle försöka skaffa deckarfrimärkena som Posten gett ut alltså…

Men, jag har nästan alltid glömt bort att fråga. De få gånger jag har kommit ihåg så har de inte haft dem.

I dag när jag var och hämtade ut ett paket såg jag dem dock ligga i disken 🙂 Så hädanefter blir det snygga brev när Deckarhuset/TheCrimeHouse skickar något 🙂

 

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Joachim. Bokmärk permalänken.

Om Joachim

Namn: Joachim

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 35

Bor: Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Oj, svårt att välja. När det kommer till deckare gillar jag främst svenska författare av någon anledning. Stieg Larssons deckare är fantastiska! Läckberg är underhållande. Marklund = sommar för mig och Arne dahl är supercool! Men även utländska författare slinker ned... Agatha Christie är alltid trevlig läsning, Dan Brown är kungen av pageturners och Peter Robinson är grym!

Gillar framför allt denna typ av deckare: Har ingen ”typ” gillar det mesta så länge de inte är skrivna i första person.