Aaaahhh – kom igen CSN!

Jag har gått och väntat och väntat (och väntat och väntat) på Careless in Red i pocket och för några dagar sedan kom äntligen mailet från Adlibris: Den finns att beställa nu! Varför har jag då inte gjort det ännu? Ah, teknik- och myndighetstrassel: Jag hade problem att lämna studieförsäkran, tydligen är det inte helt lätt att använda e-legitimation med en Mac fick jag veta efter en låååång väntan i telefonkö till CSN. När jag då äntligen lyckats få iväg min studieförsäkran (från pappas PC) hände – absolut ingenting. Det har snart gått två veckor och jag har inte ens fått konfirmationsmailet att CSN tagit emot min studieförsäkran. Suck. Elizabeth George får vänta lite till med andra ord, medan jag lever på nudlar en vecka till…

P.S. Nu låter jag väldigt kritisk mot CSN. Måste lägga in ett förtydligande: Egentligen tycker jag det är toppen att de finns (även om det finns mycket jag skulle förändra om jag hade fria händer) och i de allra flesta fall får man både hjälp och pengar fort. Dessutom är handläggarna oftast supertrevliga när man talar med dem i telefon. Min frustration är alltså sprungen ur ett enormt ha-begär efter Havers och Lynley, jag har inga problem med organisationen eller dess anställda… 😉

Detta inlägg är publicerat under Allmänt av Jessica. Bokmärk permalänken.

Om Jessica

Namn: Jessica

Roll: En av grundarna till Deckarhuset

Ålder: 29

Om mig: Pluggar, jobbar och bor i Stockholm.

Favorit bland deckarförfattare: Bara en? Får nog bli Elizabeth George i så fall.

Gillar framför allt denna typ av deckare: Engelska deckare.