Wine crime och Air France

hyllas båda i dag!

Det är långhelg och dags för en tur till smultronstället, vår älskade båt som ligger i Lorraine i Frankrike. Lorraine som i sin tur ligger mellan Alsace och Champagne ungefär.

Jag menar, är det Kristi Himmelfärd så är det. Den helgen om någon bör firas i luften, inte sant?

En god bok, den här gången ett tjuvkiksexemplar av Champagneführern från Damms Förlag, en svankkudde (flygstolar är vidriga att sitta i) och så  hejochhå ombord på Air France fågel till Paris.

Man har med tiden lärt sig att inte förvänta sig något av service eller mat/dryck sedan länge, och så inte heller denna gång. Döm om min förvåning när flygvärdarna kommer och erbjuder en flaska vin och en liten påse salta kex UTAN KOSTNAD. Eh. Jag såg mig omkring, väckte maken för att höra hans åsikt i frågan, men kom fram till att det nog var så. Det VAR utan kostnad.  Och vi Yachtisar som äääälskar sånt som är gratis!

Summa sumarum; på väg till Frankrike, franskt vin och en lovande deckare i den nya genren Wine Crime, som utspelar sig på en vingård i Champagne.

 

 

Kan det bli bättre?

 

 

 

1 Kommentar

  1. Nej, bättre än så blir det inte (om inte maten ombord på planet var bra oxå, men det vore väl att hoppas på för mkt)!

    Anmäl!

    03 juni 2011 15:53

    Erica