Dan före dan… firas med deckare med övernaturliga inslag – i serieboks form! :)

Då var det dagen före julafton igen. I år har jag varit extremt slarvig. I vanliga fall brukar julklapparna vara köpta i god tid innan jul. Men inte i år. Morgonen fick alltså spenderades i ett köpcentrum… På något sätt lyckades jag dock tag mig därifrån med livet i behåll och dessutom med två kassar julklappar, så nu ska jag förhoppningsvis ha  mitt på det torra. 

Dylan Dog

Så vad passar bättre en eftermiddag som denna än att kasta sig upp i soffan med en serietidning!

Dylan Dog bor i London och arbetar som ”mardrömsdetektiv”!? I detta första seriealbum, Vila i frid, får han i uppgift att hjälpa ett ungt spöke att gå vidare.

Jag gillar detektiver, det övernaturliga och serietidningar… så det kan knappast komma som någon överraskning att jag gillade det här! :)

 

Kommentering avstängd